Over ons Eddie Ready GoOver ons Eddie Ready Go

He, gaaf dat je dit leest. We zijn een radiostation voor jong en oud, voor iedereen. Bekend of niet bekend, alles komt voorbij. Als jij wilt, maken wij jou bekend. Easy going draait muziek, omdat het leven zonder muziek niet kan bestaan.

Muziek kun je in wegdromen, herinneringen ophalen, geeft rust, kracht om uit te putten. Zorgt voor ontspanning, maakt mensen blij, verlaagt de bloeddruk en het ontstrest. Muziek maakt het liefdeshormoon aan, wat wil je nog meer. Hier wil Radiozender Eddy Ready Go samen met iedereen voor gaan.

We maken gebruik van dj’s die zich in dit vak willen gaan profileren. Ben jij iemand die daar zijn hobby van heeft gemaakt en wel live een uur wil vullen op Eddy ready Go. Stuur ons dan een bericht via Contact.

Weet je dat er al in 1970 een Eddy Ready Go show bestond, als televisie programma. Het werd gepresenteerd door Eddy Beckers destijds.

Wij van Eddy Ready Go radio gaan zowel bekende als onbekende artiesten interviewen, houdt hiervoor het Nieuws in de gaten. Wie weet komt jouw idool voorbij en wil je het interview gewoon niet missen. Als jij een goede interviewer bent, schroom dan niet en zoek contact met Eddy Ready Go. Wie weet mag jij bij ons aan de slag en kun jij zo maar oog in oog staan met de zanger waar jij je hele leven al naar luistert.

Naast het interviewen van bekende artiesten, willen wij als Eddy ready Go ook een podium bieden aan onbekend talent! We gaan aandacht besteden aan diegenen die het willen gaan maken in de muziek of cabaret of anderszins vermaak.

Ben jij iemand die een gaaf lied heeft ingezongen en je zoekt een plek, jouw nummer te promoten? Ben je bij Eddy ready Go aan het juiste adres. Zoek ons op via het contactformulier en we bieden je een prachtig podium jouw lied te promoten.

We richten ons ook op de actualiteiten, luchtig, met humor, niet te zwaar, doorspekt met verzoeknummers van jullie allemaal. En door ons zelf zorgvuldig uitgekozen muziek. Je ziet, we bieden een radioprogramma voor elk wat wils.

We gaan podcasts opnemen, mensen live interviewen over uiteenlopende onderwerpen als spiritualiteit, persoonlijke groei, liefde & relatieproblemen, actualiteiten. Jij bent dan van harte uitgenodigd je vragen tijdens een live uitzending te stellen.

Ook komen er quizzen voorbij, tijdens de radioduitzendingen, waar jij aan deel kunt nemen en wie weet, valt er iets te winnen. Geef jij je op om deel te nemen aan een quiz, omdat je zo ongelooflijk veel kennis over het onderwerp hebt. Wie weet kom jij als de overwinnaar uit de bus. Mooi visitekaartje!

Houd de Nieuws pagina in de gaten, zodat je weet welke dag er een gave quiz, artiest, bekend of onbekend, of onderwerp wordt besproken, waar je interesse ligt, of meer van wilt weten, voorbij komt.

Heb je een verzoeknummer? Laat het ons weten.

Veel luisterplezier, samen maak we er een groot feest van, elke dag weer.

Eddy Ready Go voor iedereen!